ADANA / SEYHAN - Tepebağ Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ayşe YILDIRIM - Meslek dersleri öğrt.

BİYOGRAFİ:

01.01.1975 tarihinde Kozan’da doğdum.İlkokul, ortaokul ve lise tahsilimi Kozan’da tamamladım.Üniversiteyi Şanlıurfa da bitirdi.2000 yılında evlendim.Eşimin görevi nedeniyle Bitlis’te 3 yıl bulundum. 2003 yılından bu

yana Adana’da ikamet etmekteyim.2’si ikiz 3 çocuğum vardır.

Eğitim Bilgileri:

İlokulu Kozan Çandık Köyünde okudum.Ortaokul ve Liseyi Kozan İmam Hatip Lisesinde okudum ve 1994 yılında mezun oldum.Aynı yıl Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde  üniversite hayatına başladım ve Haziran 1999 yılında mezun oldum.

Mesleki Deneyim:

2006 /2007 Eğitim Öğretim yılında Sarıçam Sevim Tekin Lisesinde Ücretli Din Kültürü  ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak görev yaptım.2008/2009 yıllarında Ceyhan Sağkaya Kur’an Kursunda ve Sarıçam Kürkçüler Dğcı Kur’an Kursunda Kur’an-ı Kerim Kursu Öğretmeni olarak görev yaptım.22/01/2010  tarihinde Elazığ Maden İmam Hatip Lisesinde Öğretmenliğe başladım.04/07/2011 tarihinden bu yana  görev yapmaktayım.

Okulumuzda yapılan sosyal ve Kültürel çalışmalırın hazırlanmsında aktif olarak görev aldım ve almaya devam etmekteyim.