ADANA / SEYHAN - Tepebağ Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Taşköprü'den 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne Acemi Yolcular Projesi kapsamında öğrencilerimizi İstanbul'a uğurladık.

Taşköprü'den 15 Temmuz Köprüsü'ne Acemi Yolcular Projesi kapsamında öğrencilerimizle, İstanbul Kartal Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesinde okuyan öğrenciler arasında bir hafta süreyle öğrenci değişim programı gerçekleştirildi. Proje kapsamında kültür, sanat, fiziksel aktiviteler, tarihi geziler gibi faaliyetler gerçekleştirildi. Eğitim sisteminin hedefi olan 'aklıselim, kalbiselim, zevkiselim' bireyler yetiştirilmesine katkı sağlamayı amaçlayan, öğrencilerin ülkemizin tarihi ve kültürel zenginliklerinin farkına varması, farklı bölgelerin yaşam koşullarını daha yakından tanıması, sosyokültürel açıdan birbirlerini tanıması ve kardeşlik duygularının gelişmesi, milli manevi insani değerlerle kuşanması amacıyla gerçekleştirdiğimiz projemizin diğer projelerimize vesile olmasını temenni ediyoruz. Projede öğrencilerimize danışmanlık yapan Müdür Yardımcımız Nurdan CEVHER ve meslek öğretmeni Ayşe YILDIRIM'a teşekkür ediyoruz.

Yayın: 01.07.2022 - Güncelleme: 03.10.2023 12:04 - Görüntülenme: 634